Om os

Motorgården i Svenstrup er din foretrukne leverandør indenfor motorcykler, scootere, udstyr, beklædning og hjelme, samt campingudstyr til motorcykelbrug.

Vi er autoriseret forhandler af motorcykler fra Honda, Kawasaki & Suzuki. Vi er også autoriseret forhandler af scootere fra PGO & Kymco. og har med mere end 35 år i branchen et indgående kendskab til markedet.

Vi har eget værksted, og reparerer ALLE motorcykler og scootere. Vi har tidligere været forhandler af Aprilia og BMW, og kan derfor yde stor ekspertise af disse motorcykler. Vi er desuden autoriseret reparatør af mærkerne Honda, Kawasaki og Suzuki.

Motorgården har eksisteret i mere end 25 år og blev etableret af Kaj Rasmussen og Ole Ellern, der begge stadig er at finde i Motorgården.

Vi holder til i Svenstrup Aalborg syd, lige ud til Hobrovej i Svenstrup. Vi er i alt fire ansatte i butikken og på værkstedet.

Så hvad enten du skal købe ny motorcykel, scooter eller udstyr, eller skal have din MC på værksted, så kontakt os i dag på tlf. 98 38 39 47.